Előfizetői tartalom

Esett a Nasdaq - Sokan vonultak fedezékbe

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek kivétel nélkül estek a hétfői kereskedés első szakaszában azt követően, hogy az észak-koreai külügyminiszter arról beszélt, hogy az USA hétvégi vadászbombázós akciója hadüzenet volt szerintük. Zárásra viszont a Dow és az S&P 500 visszakapaszkodott a múlt pénteki záróértékének közvetlen közelébe. A befektetők láthatóan igyekeztek fedezékbe vonulni, a nemesfémek árfolyam ugyanis erősödött, ahogy a svájci frank és a japán jen is.

2017. szeptember 25. 22:25 Megosztás Csak a Nasdaq nem tudott talpra állni A Dow Jones és az S&P 500 zárásra ledolgozta korábbi hátrányát, így gyakorlatilag a múlt pénteki záróértékeik közvetlen közelében fejezték be a napot. A Nasdaq viszont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés