Esnek a részvényárfolyamok, a GE vezeti a sort Percről-percre

2017. november 14. 22:02    
nyomtatás
 
Jórészt veszítettek értékükből az amerikai részvények a mai kereskedésben. Janet Yellen szerint a piac túl sokat vár a Fedtől, az elemzők pedig főleg a GE új terveit fogadták nem éppen kedvező véleménnyel.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Alulteljesített az energiaszektor 2017.11.14 22:02

A WTI típusú kőolaj 2,2%-os árfolyamesése mellett az energiaszektor alulteljesítő volt a keddi kereskedésben. A Dow végül 0,13%-os, az S&P 500 0,23%-os, a Nasdaq pedig 0,29%-os csökkenéssel zárta a napot.

Továbbra is nagy esésben a GE 2017.11.14 21:43

Esnek a részvényárfolyamok, a GE vezeti a sort 2017.11.14 20:51

A Dow 0,18%-os, az S&P 500 pedig 0,09%-os csökkenésben van, a Nasdaq pedig 0,41%-os mínuszt mutat.

Több mint 5%-os mínuszban vannak a GE részvényei, mert bár John Flannery vezérigazgató hosszú idő óta várt bejelentéseket tett a társaság transzformációs tervéről (lásd alább), egymás után állnak elő az elemzők negatív véleményükkel. Év eleje óta már több mint 40%-ot vesztettek értékükből a GE részvényei.

Kiábrándító üzenetet küldött a piacoknak a Fed elnöke 2017.11.14 20:05

Ha biztos előrejelzésre számítanak a befektetők a kamatoklábakra vonatkozóan a jegybankoktól, akkor csalódniuk kell - üzente Janet Yellen távozó Fed-elnök az Európai Központi Bankban tartott mai konferenciáról. Szerinte gyakran félreértelmezi a piac a Fedet.

tovább a cikkhez...

Nagy bejelentésekre készül a General Electric 2017.11.13 16:06

Újabb költségcsökkentésre, ennek részeként pedig eszközértékesítésre és leépítésekre készül a General Electric a befektetői bizalom és termelékenysége visszaállítása céljából - értesült a Wall Street Journal. Azt máris bejelentették, hogy a negyedéves osztalékot lefelezik, de ezen túl további megszorítások jöhetnek, különösen az egészségügyi, repülési, és világítási üzletágakban, illetve a k+f területén. További részletek nem ismertek, de egyáltalán nem kizárt, hogy a lépések a cég magyarországi aktivitásait is érintik majd.

tovább a cikkhez...

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Ez lehet a következő magyar informatikai sikersztori? (x)

Ezzel a módszerrel rengeteget spórolhatnak a cégek. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Designer (Senior / Junior)
Kiemelt privát banki tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium