Előfizetői tartalom

Csúcson zárt a Dow Jones, nagyot ment a héten az olaj

Portfolio
Az Obamacare leváltása elbukott az amerikai Szenátusban, közben újabb oroszellenes szankciókat is elfogadtak, de ezekre nem volt érdemi mozgás a nyitás után az amerikai részvénypiacokon: péntek este történelmi csúcsaik körül ragadtak. Az újabb észak-koreai rakétakilövés sem okozott esést. Közben a dollár esése miatt is jókora emelkedés látszott ma is a dollárban jegyzett olaj és arany piacán, a feketearany a héten bő 8%-kal 50 dollárig ugrott. Európában az erős euró fáj a cégeknek, illetve az autóipari csalássorozat borzolja a kedélyeket, így délelőtt az európai részvényindexeknél inkább borús volt a hangulat.

2017. július 28. 22:18 Megosztás Csúcson zárt a Dow Jones A Dow Jones index új történelmi zárócsúcsot állított fel 21830 ponton, ami 0,15%-os emelkedést jelent a csütörtöki záróértékhez képest. A legnagyobb emelkedést zárásra is a Chevron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés