Előfizetői tartalom

Év végéig még kitarthat a tőzsdei őrület

Portfolio
Igen erőteljes optimizmus uralkodik a részvénypiacokon, ami Mark Hulbert, a Hulbert Financial Digest alapítója szerint rövid távon még folytatódhat, hosszabb távon ugyanakkor egyértelműen megnő a valószínűsége egy masszív korrekciónak - írja a Marketwatch. Az extrém optimizmus azért veszélyes, mert ilyenkor már nincs, aki vegyen.

Annak ellenére, hogy a részvényárak újabb és újabb csúcsokat döntögetnek Amerikában, a piacon dúl az optimizmus, a nagy lelkesedés pedig Hulbert szerint egy darabig még kitarthat. Ez rövid távon jó hír a részvényeknek, hiszen a partvonalon lévő befektetőktől érkező új pénzek életben tarthatják még a tőzsde rali, legalább az új év kezdetéig. Hosszabb távon azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés