Előfizetői tartalom

Évek óta nem volt ilyen nap a pesti tőzsdén

Portfolio
Annak ellenére, hogy az ázsiai tőzsdéken adták ma a részvényeket, az európai piacokon jelentős erősödéssel indult a kereskedés. A lendület azonban hamar tovatűnt, igaz így is a pénteki zárószintek felett folyt a kereskedés. Ma összességében csendes napja volt a befektetőknek, miután fontos adat nem érkezett, és az amerikai piacokon a munka ünnepe miatt nem volt kereskedés. Az alacsony aktivitás itthon is érezhető volt, a forgalom évek óta nem volt ennyire alacsony.

2015. szeptember 07. 17:14 Megosztás Nem volt egy izmos napja a BÉT-nek Az amerikai szünnap miatt az európai tőzsdéket nyugodt kereskedés jellemezte, az indexek délután szűk sávban mozogtak, a magyar tőzsdezárás idején fél százalék körüli pluszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés