Előfizetői tartalom

Ez a világ 20 legbiztonságosabb légitársasága

Portfolio
Nem volt tragédiáktól mentes az elmúlt néhány év a légiközlekedésben. A maláj légitársaság egyik gépe eltűnt, egy másikat lelőttek, a Germanwings pilótája szándékosan hegynek vezette a gépet, nemrég pedig a brazil focicsapat gépének lezuhanásától volt hangos a sajtó. Mindezek fényében nehéz elhinni, de még soha nem volt olyan biztonságos repülni, mint most. Pedig a balesetek számát és a halálos áldozatok számát tekintve 2016 minden idők második legbiztonságosabb éve volt a légiközlekedésben. Az Airlineratings.com idén is összeállította a legbiztonságosabb légitársaságok listáját.

Elkészítette idén is az Airlinesratings.com a világ legbiztonságosabb légitársaságainak listáját. Sorozatban a negyedik éve az ausztrál Qantas áll a lista élén, amelynek nevéhez egyetlen egy haláleset sem fűződik a modern utasszállítás korában (vagyis a második világháború vége óta). Az Airlinesratings.com a világ 425 légitársaságát értékelte. Számos tényezőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés