Előfizetői tartalom

Így tűntek el százmilliárdok nyomtalanul!

Portfolio
Még éppen hogy csak átlépte a 700 milliárd dolláros értéket az Apple piaci kapitalizációja, a milliárdos befektető, Carl Icahn már arról beszél, hogy több mint 1000 milliárd dollárt ér valójában a cég. A bűvös határt eddig még csak egyetlen vállalat érte el a világon. De melyik? Melyek voltak az elmúlt években a világ legnagyobb vállalatai? És miért csúsztak le az első helyről?

A napokban új rekordot döntött az Apple, ugyanis az amerikai cégek közül elsőként piaci kapitalizációja átlépte a 700 milliárd dollárt. Carl Icahn, a milliárdos befektető szerint viszont még ez is kevés, hiszen a vállalat értéke eléri az 1000 milliárd dollárt. Az Apple 2013-ban lett a világ legnagyobb vállalata végleg, lekörözve az Exxon Mobilt. Az elmúlt években többek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés