Előfizetői tartalom

Ezeket a részvényeket büntetik leginkább

Portfolio
A Stoxx 600 index, a legnagyobb 600 európai vállalatot tömörítő részvényindex a meglepetést hozó Brexitről szóló népszavazást követően jelentős, 7,3 százalékos esést mutat a péntek kora délutáni órákban. Egész Európában a bankokat ütik a legkeményebben, de a távközlési, a közlekedési és az autószektor is az alulteljesítő ágazatok között van.

Padlón az európai bankokA Stoxx 600 indexen belül a bankszektor messze a legrosszabbul teljesítményt tudhatja magáénak a mai kereskedésben, a Stoxx banki szektorindex 14,4 százalékot zuhant. Ez persze nem meglepő, a befektetési bankok már korábban is figyelmeztetéseket adtak ki, amelyek szerint több ezer munkahelyet tehetnek át a kontinentális Európába, illetve az amerikai bankok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés