Előfizetői tartalom

Fáj. Fáj. Fáj.

Fájdalmas, ahogy emelkednek a tőzsdék. Fáj azoknak, akik az év elején már elhitték, hogy elkezdődik egy nagyobb esés, és talán még mindig shortban ülnek. Fáj azoknak, akik februárban, 15-20 százalékkal lejjebb lemaradtak a "jó vételekről". De azok sem felhőtlenül boldogok, akik most vásárolnak, nem ezek azok a vételek, amikbe kényelmesen bele lehet ülni évekre, inkább olyanok, amiknél azon kell izgulni, mikor kellene már lezárni őket. Nem jó ez szinte senkinek.

Több, mint korrekcióBorzasztóan indult az év a tőzsdéken, a fontosabb részvényindexek 10-20 százalékot estek, sokan már medve piacról beszéltek. Február közepe óta viszont nagyot emelkedtek a tőzsdék, az S&P és a Nikkei közel 16, a DAX majdnem 20 százalékot emelkedett a mélypontok óta, ráadásul ez az emelkedés már nehezen nevezhető bear market ralinak, egyre inkább úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés