Előfizetői tartalom

Felfüggesztette a BIF-részvények kereskedését az MNB

Portfolio
Az MNB péntektől felfüggesztette a BIF Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó, a közgyűlés által elfogadott éves beszámoló hiányában nem tette közzé határidőben a 2016. pénzügyi évről készített éves jelentését. A jegybank továbbá az éves jelentés elmaradása miatt a BIF-et, illetve a szintén mulasztó KEG-et összesen 12 millió forint felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte.

A Magyar Nemzeti Bank a tőzsdei kibocsátók felett gyakorolt folyamatos felügyelet keretében vizsgálta, hogy a tőkepiacról szóló törvény által előírt április 30-i határidőig minden tőzsdei kibocsátó közzétette-e a 2016. pénzügyi évről készített éves jelentését. A jegybank megállapította, hogy a a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés