Előfizetői tartalom

Félrevezetett mindenkit a Ryanair?

Portfolio
Félrevezetően fogalmazott több ponton a csütörtöki sajtótájékoztatóján az ír fapados cég, a Ryanair vezérigazgatója. Michael O'Leary egyebek mellett azt mondta, hogy megállapodtak a ferihegyi reptér üzemeltetőjével, ötgépes bázisuk lesz Budapesten, és a ferihegyi kettes terminálról fognak repülni. Beszélt arról is, hogy nemcsak a reptérrel, hanem a magyar állammal is megállapodtak, és támogatást kapnak a ferihegyi járataikért cserében - írja az Index.

A Ryanair-bejelentés nyomán megindultak a találgatások, hogy milyen szervezet, milyen összegű támogatást fizethet, és milyen jogcímen a fapadosnak. A fejlesztési minisztérium közölte: semmilyen állami támogatásról nem tudnak, az NFM információi szerint a Ryanairrel egyetlen kormányzati szerv sem tárgyalt ilyenről. A hírekben a Magyar Turizmus Zrt. jelent meg az ír fapados potenciális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés