Előfizetői tartalom

Felrobbant a Twitter! (2.)

Portfolio
Hatalmas szárnyalással reagáltak a Twitter részvényei arra tegnap este, hogy a társaság közzétette második negyedéves számait. A papírok közel 30%-os pluszban fejezték be a zárás utáni kereskedést. A gyorsjelentés főbb pontjai: A második negyedévben több mint 150%-kal emelkedtek a Twitter bevételei az előző év azonos időszakához viszonyítva. 144 millió dolláros veszteséggel zárta a nettó eredmény szintjén az április-júniusi időszakot a Twitter. A tisztított egy részvényre jutó eredmény 2 centes nyereség lett, miközben az elemzők veszteséget vártak. A felhasználószám 20% feletti mértékben nőtt és a felhasználók is aktívabbak voltak, az oldalmegtekintések száma emelkedett. A teljes évre az elemzői konszenzusnál nagyobb bevételt vár a menedzsment.

A vártnál jobban sikerült a negyedév A várakozásokat felülmúló számokat tett közzé a Twitter tegnap, a piacok zárását követően publikált negyedéves gyorsjelentésében. Negyedéves bevétele több mint a duplájára emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva, 312 millió dollárra rúgott, miközben a Reuters konszenzusa szerint az elemzők 283 millió dollárra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés