Előfizetői tartalom

Feltámadóban a kispapírok - Itt a rali vége?

Portfolio
Január eleje óta a hazai kispapírok összességében nem remekeltek, mostanra azonban a lemaradás csökkenni látszik, az egyes részvényekben már érezhető vételi érdeklődés kezd kibontakozni. Legtöbbjüknél a korábbi, hosszú ideig tartó folyamatos lemorzsolódást követően bőven lenne mit bepótolni, a befektetők azonban a kispapírok feltámadásától akár joggal is tarthatnak, ez ugyanis jellemzően a tőzsdei rali végét szokta jelenteni.

Hónapok óta tart már a rali a részvénypiacokon, az emelkedésbe pedig most már a kispapírok is kezdenek bekapcsolódni, egyes részvényekben az elmúlt napokban/hetekben már jelentős árfolyam elmozdulásokat láthattunk. Ha az idén január óta tartó időszakot nézzük, összességében azt lehet elmondani, hogy a hazai kispapírok lemaradtak a hegymenetben, a BUMIX index érezhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés