Előfizetői tartalom

Feltámadt az Abercrombie

Portfolio
Az utóbbi időben több kritika is érte az Abercrombie & Fitchet, miután a társaság értékesítési stratégiája többek nemtetszését váltotta ki. A vállalatot nemcsak a fogyasztók felől érték kritikák, hanem a befektetők bizalma is folyamatosan csökkent, ami a részvényárfolyamban is tükröződött. A menedzsment tegnap azonban mintegy 10 százalékkal megemelte a folyó üzleti évre vonatkozó eredmény prognózisát, amire a papírok árfolyama a zárást követő kereskedésben közel 13 százalékkal emelkedett.

Megemelte várakozását az Abercrombie Az Abercrombie & Fitch részvényei a tegnapi zárást követő kereskedésben mintegy 13 százalékkal kerültek feljebb, arra a hírre, hogy a menedzsment megemelte a február 2-án záródó üzleti évre vonatkozó prognózisát.A vállalat a legalább 12 hónapja nyitva levő üzleteiben az utóbbi 7 egymást követő negyedévben csökkenő árbevételt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés