Előfizetői tartalom

Ma még stabil országokat is megingathat a klímaváltozás

Portfolio
Az egyre erőteljesebb globális klímaváltozás hatására világszerte nőhet a politikai instabilitás és az erőszakos konfliktusok kockázata; bár a környezeti változások elsősorban a "legyengült immunrendszerű" államokat veszélyeztetik, ma még stabil országok és régiók is meginoghatnak - figyelmeztet az Adelphi független agytröszt jelentése, amely szerint a megoldást a klímaváltozás jelentette összetett kihívásokra felelős választ kínáló bölcs politika jelentheti.

Ma még stabil országokat is megingathat a klímaváltozásA klímaváltozás társadalomra gyakorolt negatív hatásait fejtegető tanulmányok korábban is napvilágot láttak, a most megjelent jelentés pedig megerősíti, hogy egyértelmű összefüggés van a klímaváltozás és a nem hivatalos fegyveres csoportok működése között. A "Felkelések, terrorizmus és szervezett bűn egy melegedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés