Előfizetői tartalom

Volt itt minden, mint a vurstliban - De lehet fantázia a PannErgyben

Portfolio
A PannErgy közzétette negyedik negyedéves beszámolóját, amelyből kiderült, hogy az összes fontos profitsoron sikerült a vállalatnak felülmúlnia az egy évvel korábbi számait. Igaz, el kell mondani, ebben egyszeri tételek játszották a főszerepet. A jövőre nézve az viszont mindenképpen pozitívum, hogy emelkedett a miskolci hőértékesítés és elindult a régóta várt győri projekt.

Növekedett a hőértékesítés, elindult a győri projektA PannErgy árbevétele kicsivel több, mint 1,1 milliárd forint volt a negyedik negyedévben (a szezonalitás miatt az üzleti évének második legerősebb negyedéve), ami több mint 50 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. A megugró eredmény több tényezővel magyarázható: Az árbevétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés