Előfizetői tartalom

Fogyott húsvétkor az alkohol, örülhet a Zwack

Portfolio
A bevételek jelentős növekedéséről számolt be a Zwack az első negyedévre az előző év azonos időszakához képest, ami elsősorban annak volt betudható, hogy a bázisidőszakban a népegészségügyi adó bevezetése miatt szokatlanul alacsony értékesítés történt. Idén még az is segített, hogy húsvét márciusra esett, így a negyedéves értékesítéseket megdobta az ünnepi fogyasztás. Veszteséggel zárta az időszakot a Zwack, de az egy évvel ezelőttihez képest kisebb volt a veszteség mértéke. A következő évre a menedzsment a kockázatok erősödését várja, számszerű várakozásokat most sem adtak.

A Zwack pénzügyi éve április 1-től március 31-ig tart, így a társaság gyorsjelentése a negyedik pénzügyi negyedévről szól. Az alábbiakban azonban az egyes negyedévek alatt a naptári (azaz jelen esetben 2015 első) negyedéveket értjük. A keddi piaczárás után tette közzé a Zwack az első negyedéves gyorsjelentését. A vállalat nettó árbevétele (jövedéki-és népegészségügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés