Előfizetői tartalom

Fókuszban a kispapírok (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Érdekes hét van mögöttünk, azonban a főszerep továbbra is a nagyoké. A BUX egészen szerdáig töretlenül emelkedett felfele, az emelkedés vezetője továbbra is a MOL, azonban az OTP is kezd felzárkózni. Elsősorban a gyorsjelentések kapcsán, bizonytalanság kivárás érzékelhető a parketton. A kispapírok piacán nem sok változás történt. A Synergon tudott új csúcsra menni és bíztató a képe a továbbiakra nézve.

BUMIX: A kispapírok indexe a Bux-al egyetemben töretlenül emelkedett, majd szerdán átlag feletti forgalommal korrekció vette kezdetét. Az esés azonban tegnap már nem folytatódott, doji gyertyaformációval zárta a napot, mely általában bizonytalanságra utal. A trend még él, azonban érdekes napok következhetnek. Amennyiben tovább folytatódna az esés, fontos szint 1750 pontnál található...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés