Előfizetői tartalom

Fordulat Amerikában

Portfolio
Szerdán is Kína miatt aggódtak a befektetők, ugyanis a távol-keleti ország jegybankja kedd után ismét leértékelte a jüant. Emiatt a szerdai kereskedésben is elsősorban a nagy kínai kitettséggel rendelkező exportcégek részvényei kerültek nyomás alá. A rossz nemzetközi hangulatban a BUX is gyengén szerepelt, igaz a nyugati társait felülteljesítette a hazai benchmark. Miután Európa az idei év legrosszabb napját zárta, Amerika is rossz hangulatban nyitott, a kereskedés utolsó óráiban azonban fordulat következett be.

2015. augusztus 12. 22:05 Megosztás Minden jó, ha a vége jó Erős hajrával a Dow keddi záróértékén, a Nadaq 0,14%-os, az S&P pedig 0,09%-os emelkedéssel fejezte be az eseménydús szerdai napot. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés