Gyenge volt ma a magyar tőzsde Percről-percre

2017. március 10. 17:06    
nyomtatás
 
Nyugat-Európában a délelőtt folyamán beindult némi erősödés a piacokon, ami a nap végéig kitartott, végül a német tőzsde kivételével 0,2 és 0,5 százalék közötti pluszban zárták a hetet a főbb részvényindexek. A BUX ellenben alulteljesítőként 0,8 százalékot esett.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Bezárt a BÉT 2017.03.10 17:06

A német tőzsde kivételével mérsékelten emelkedtek a főbb európai részvényindexek, míg a BUX az átlagosnak megfelelő részvénypiaci forgalom mellett alulteljesítőként 0,8 százalékot esett.

A blue chipek közül az OTP 1,5 százalékot, a Mol 0,8 százalékot, míg a Richter és a Magyar Telekom papírjai 0,2 százalékot gyengültek.

Emelkedik a Deutsche Bank 2017.03.10 13:17

Örültek a hírnek a Deutsche Bank (+2,9%) részvényesei, hogy az egyik nagytulajdonos, a kínai HNA Group ma bejelentette, hogy további 3 százalékkal növelné a részesedését a német nagybankban. A lépést bizalmat sugározhat a befektetők felé a Deutsche Bank iránt, miután még március elején bejelentették, hogy 8 milliárd eurós tőkeemelést hajtanak végre új részvények kibocsátásával.

Beindult az emelkedés 2017.03.10 11:21

A délelőtti órák vége fele beindult némi erősödés Nyugat-Európában, a DAX már 70 pontot, azaz körülbelül 0,6 százalékot emelkedett. Ez szektorszinten főként a pénzügyi vállalatok papírjainak köszönhető.

Megint kiakasztották Mészáros Lőrincék részvényét 2017.03.10 09:17

Mérsékelten emelkednek a tőzsdék Európában a hét utolsó kereskedési napján, a DAX és a francia CAC 40 is 0,3 százalékot erősödött. A DAX komponensei közül a Commerzbank 1,3 százalékkal vezeti az emelkedést, de a Continental és a Deutsche Bank papírjai is 1,2 százalékot erősödtek.

A BUX egyelőre az előző napi zárértéke körül mozog, a blue chipek közül az OTP 0,2 százalékot erősödött, míg a Mol 0,3 százalékot, a Magyar Telekom pedig 0,4 százalékot gyengült, míg a Richter árfolyama egyelőre nem változott érdemben az előző napi záróárához képest.

Megint kiakasztották Mészáros Lőrincék részvényét

A magyar tőzsdén továbbra is a kispapírok a legizgalmasabbak, a Konzum árfolyama limittel újra 20 százalékot esett, míg az Opimus részvényeiben továbbra sincs kereskedés, mivel a kibocsátó tegnap tájékoztatta a tőzsdét, hogy a következő napok során olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja.

Megint kiakasztották Mészáros Lőrincék részvényét

Címkék: bux, tőzsde, vállalatok

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium