Előfizetői tartalom

Hamarosan indulhat a kereskedés a BÉT új piacán

Portfolio
Minden adott ahhoz, hogy elinduljon a kereskedés a Budapesti Értéktőzsde középvállalatokra szabott piacán, az Xtenden - jelentette be a klíringszolgáltatásokat nyújtó KELER KSZF. Az Xtenden csak a vállalatok mérete lesz más, a kereskedés ugyanolyan transzparens és biztonságos lesz, mint a BÉT hagyományos piacain. Bármikor elindítható a kereskedés a Budapesti Értéktőzsde közepes méretű vállalatok számára létrehozott piacán, az Xtenden az elszámoláshoz szükséges feltételek ugyanis adottak - közölte a KELER Csoporthoz tartozó, klíringházi és garanciavállalási szolgáltatásokat nyújtó KELER KSZF Zrt., amely az Xtend elszámolási rendszerét működteti majd az indulás után.

Ugyanolyan biztonságos és transzparens"Megszereztük az összes szükséges engedélyt és jóváhagyást, és lehetővé tettük, hogy klíringszolgáltatásokat biztosítsunk az Xtenden történő kereskedéshez. Az Xtendes elszámoláshoz külön informatikai fejlesztésre vagy eszközbeszerzésre nem volt szükség, a meglévő infrastruktúrán keresztül tudjuk biztosítani az elszámolást"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés