Előfizetői tartalom

Hasít a Zwack

Portfolio
Csütörtökön piaczárásután tette közzé éves gyorsjelentéséta Zwack, melyben jelentős emelkdésről számolt be a főbb eredménysorokon. Az ugrásszerű növekedés főként annak volt köszönhető, hogy 2017 januárjától az új szabályozások értelmében a szeszesitalokat az eddiginél szélesebb körben érinti a népegészségügyi termékadó, így a vállalat kereskedelmi partnerei jelentős előrehozott vásárlásokat hajtottak végre. A társaság közgyűlése 1050 forintos osztalékfizetésről döntött, aminek kifizetését július 20-án kezd majd meg a vállalat.

Hasít a ZwackA csütörtöki piaczárást követően jelentett a Zwack, mely első ránézésre igen jól sikerült évről számolt be, de lássuk a részleteket: A társaság bruttó árbevétele 17 százalékkal, 24,792 milliárd forintra nőtt, míg a nettó árbevétel 14,6 százalékkal, 14,28 milliárd forintra ugrott az egy évvel korábbiakhoz képest. Összességében az adózott eredmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés