Előfizetői tartalom

Hasított a Zwack

Portfolio
Összességében jó negyedévet zárt a Zwack, mely különösen az eredménysorokon számolt be látványos növekedésről. A vállalat készpénzállománya az utóbbi két év eredménye után fizetett osztalék miatt ugyanakkor 2003 óta nem látott szintre apadt. A folyó évre megfogalmazott tervek teljesítése jól halad, az üzleti év első felét tekintve időarányosan a vállalat még nem állt ennyire jól az elmúlt években.

A Zwack pénzügyi éve április 1-től március 31-ig tart, így a társaság gyorsjelentése a második pénzügyi negyedévről szól. Az alábbiakban azonban az egyes negyedévek alatt a naptári (azaz jelen esetben a 2015. harmadik) negyedéveket értjük. A Zwack a keddi piaczárás után tette közzé a harmadik negyedéves gyorsjelentését, melyben 9,7 százalékkal 5,1 milliárd forintra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés