Előfizetői tartalom

Hat ijesztő adat arról, hogy mekkora Facebook-függők vagyunk

Portfolio
Havonta 1,6 milliárdan, vagyis a világon majdnem minden ötödik ember használja a Facebookot. Nem is akármekkora függők vagyunk. Több időt töltünk a közösségi oldalon, mint szépítkezéssel és többen nézik a Facebook hírfolyamát, mint a Bibliát. A mosdóba is okostelefonnal járunk és a fiatalok ötöde még éjszaka, álmából felriadva is rápillant a Facebookra - derül ki az amerikaiak közösségi média-használatát felmérő kutatásokból.

1.) Napi 1 milliárd emberEgy átlagos napon több mint 1 milliárd ember jelentkezik be a Facebookra a webes felületen, vagy a mobil alkalmazáson. Az 1 milliárdos álomhatárt tavaly augusztusban lépte át először a Facebook, márciusban 1,09 milliárd körül van a napi átlagos felhasználószám.Forrás:Europress / Getty2.) A Facebook és a BibliaMost ott tartunk, hogy gyakrabban nézzük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés