Hatalmas bírságot kapott a devizával trükköző francia nagybank

2017. július 17. 20:11    
nyomtatás
 
  • Hatalmas bírságot kell fizetnie a francia BNP Parisbasnak devizapiaci manipuláció miatt
  • Ez már nem az első lesz az idén


Kereskedés BNP Paribas-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az amerikai központi bank mai közleményében bejelentette, hogy a BNP Paribasnak 246 millió dollár bírságot kell fizetnie devizapiaci manipuláció miatt - számolt be a Bloomberg.

A francia nagybank a vádak szerint nem tudta megakadályozni, hogy a devizapiaci kereskedői internetes chatszobákon keresztül kommunikáljanak egymással az árak befolyásolása érdekében.

A mostani bírság azután érkezett, hogy egy közös egyezség részeként a párizsi székhelyű bank még májusban 350 millió dollár bírságot fizetett amiatt, hogy nem tartja kellőkép ellenőrzése alatt a devizapiaci kereskedő részlegét.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Tematikus cikk

Garázscégből épített autókereskedést az egykori válogatott autóversenyző (x)

A családi vállalkozás veterán autók építésével is foglalkozik. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium