Előfizetői tartalom

Hatalmas lufit lát Trump az amerikai részvénypiacon

Portfolio
A Fed által létrehozott rendkívül alacsony kamatkörnyezet segítette történelmi csúcsokra az amerikai részvénypiacot, de ha elindulnak majd felfelé a kamatok, akkor "olyat láthatunk, ami nem lesz valami szép" - fogalmazott Donald Trump republikánusok elnökjelöltje egy kedd reggeli televíziós bejelentkezés során. Közben a híresen pesszimista Marc Faber befektetési guru azt vetítette előre, hogy az S&P50 részvényindex akár 1100 pontig is zuhanhat, ami 50% körüli hanyatlást jelentene a mai történelmi csúcshoz képest.

"Az egész egy hatalmas lufi" - jelentette ki Trump a Fox News kedd reggeli adásában a CNBC beszámolója szerint, amelyet a történelmi csúcsokat döntögető amerikai részvénypiac kapcsán mondott.Kapcsolódó cikkünk2016.08.09Lefordult a történelmi csúcsról az S&PA republikánusok elnökjelöltje a műsorban bevallotta, hogy korábban 50 részvényt felületesen követve megvett, lényegében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés