Előfizetői tartalom

Hatalmas vállalást jelentettek be a lengyelek

MTI
Csakúgy mint Franciaország, Németország és Olaszország, Lengyelország is nyolcmilliárd euróval járul hozzá az Európai Stratégiai Beruházási Alaphoz (EFSI), amelynek segítségével a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság három év alatt, túlnyomórészt magántőke mozgósításával összesen 315 milliárd euró értékű beruházás megvalósulását szeretné elérni - közölte a brüsszeli bizottság.

8 milliárd eurót ajánlottakLengyelország kedden jelentette be, hogy nyolcmilliárd euró körüli összeggel járul hozzá az EFSI által finanszírozott projektekhez. A pénzt a lengyel fejlesztési bank folyósítja. Lengyelország az Európai Unió hatodik tagállama, amely konkrét összeget ajánlott fel. A franciák, a németek és az olaszok 8-8 milliárdja mellett Spanyolország 1,5...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés