Előfizetői tartalom

Hatalmas változáson mentek keresztül a Tesla járművei

Portfolio
Az elmúlt években elképesztő fejlődés ment végbe a Tesla autóinál, gondoljunk csak a 2,5 másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsuló autókra, vagy a közel 600 kilométer hatótávolságú akkumulátorokra. Sőt, legutóbb a Tesla vezére, Elon Musk már arról beszélt, hogy kevesebb, mint két év és rendelkezésre áll majd az önvezető technológia a vállalatnál. Most a Business Insider állított össze egy listát, amely megmutatja, hogy az elmúlt években mekkorát fejlődtek az egyes modellek.

Hatalmas figyelmet kapott 2008-ban a Tesla Motors, mikor bemutatta a legelső elektromos autóját, a Tesla Roadstert.Forrás: Getty ImagesA Tesla Roadster a Lotus egyik modelljén alapul, és 3,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre. A modell 53 kWh akkumulátorral rendelkezik, ami közel a duplája volt annak, amit a piacon jelen lévő többi elektromos autó kínált, ez pedig előnyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés