Előfizetői tartalom

Hatalmasat ugrott az európai félelem-index

Portfolio
Az utóbbi napokban kiújultak a növekedési illetve az amerikai kamatemelési félelmek a részvénypiacokon, emiatt a befektetők jelentős eladói nyomás alá helyezték a tőzsdéket. A növekvő bizonytalanságban az AAII felmérése fokozódó pesszimizmusról árulkodik, sőt az európai részvénypiacokon már hónapok óta nem volt ekkora a bizonytalanság.

Igen rosszul indult az év a részvénypiacokon, az irányadó ázsiai, amerikai és európai indexek értéke jelentős mértékben esett, miután kiújultak a kínai lassulással illetve az amerikai kamatemeléssel kapcsolatos félelmek, sőt a Közel-Keleten illetve Ázsiában a geopolitikai kockázatok emelkedése is hozzájárulhatott az igen pesszimista hangulathoz. A fokozódó pesszimizmus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés