Előfizetői tartalom

Átkötötte az E-Star a határidős pozícióit

Portfolio
Az E-Star közölte, hogy a 120 000 darab, határidőre kötött E-Star részvény (1200 darab kontraktus) átkötésre került. A zárásra 5550 forintos áron került sor, a határidős kontraktus nyitására pedig 5722 forintos árfolyamon, 2012. márciusi lejárat mellett az Equilor mint befektetési szolgáltató közreműködésével - áll a társaság BÉT közleményében.

A társaság a vezetői ösztönző program részeként tartja a saját részvényekre felvett határidős pozíciókat, melyeken azok megnyitása óta (az árfolyam esése miatt) jelentős veszteségek születtek. Fontos azt is látni, hogy a saját részvények vásárlására (melyeket később határidőre átkötöttek) évekkel ezelőtt a jelenlegi árszintek mellett került sor.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés