Előfizetői tartalom

Hét dolog, ami nagyot változtat jövőre az életünkön

Portfolio
Hét technológiai trendet azonosított a Telenor kutatórészlege, amelyek jövőre átalakíthatják a fogyasztási szokásokat, az emberi kapcsolatokat és azt, ahogy a körülöttünk lévő világot érzékeljük. A trendekből nincs hiány, a technológia világa folyamatos fejlődésben van: végre ipari szintekre emelkedik az IoT, jönnek az okosabb hang alapú chatbotok és egyre több olyan alkalmazás lesz, amivel környezettudatosabbak lehetünk.

Jövőre az innováció minden eddiginél nagyobb lendületet vesz és az emberek is hátralépnek egyet és megkérdezik maguktól, hogy mit jelent a technológiai fejlődés saját maguk, a családjuk és a közösségük számára. Hét olyan technológiai trendet azonosítottak a Telenor kutatói, amelyek meghatározhatják a jövő évet:DeepfakeA maszkok és szűrők mindegyik közösségi oldalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés