Előfizetői tartalom

Hiába figyelmeztetett a GE, így is csalódást okozott

Portfolio
Közzétette az idei első negyedévre vonatkozó gyorsjelentését a General Electric. Bár a társaság napokkal ezelőtt már jelezte, hogy a pénzügyi divízió portfólió-tisztítása miatt jelentős egyszeri negatív hatású tételek várhatóak, a társaság így is kellemetlen meglepetéssel szolgált az elemzői várakozásokhoz képest bevétel soron. A részvények árfolyama mérsékelt eséssel reagált.

Rossz hírekkel szolgált a GEA GE csoportszinten 29,4 milliárd dolláros árbevételről számolt be az első negyedévet illetően, azonban ha a szervezeti átalakulással kapcsolatos egyszeri tételektől is eltekintünk a bevételek 3%-kal 33,1 milliárd dollárra csökkentek az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest. A Reuters által megkérdezett elemzők a GE Capital leépítéséhez kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés