Előfizetői tartalom

Kalapálták a magyar tőzsdét is

Portfolio
Kedden az európai és az amerikai tőzsdéken határozottan negatív volt a hangulat, a DAX-index közel 2 százalékos mínuszban járt a magyar tőzsde zárása időpontjában. A kínai adat láttán ismét fellángoltak a kínai gazdaság lassulásával kapcsolatos félelmek és az, hogy hogy érinti majd ez a fejlődő piacok felé nagy kitettséggel rendelkező európai és amerikai cégeket. De volt több rossz negyedéves vállalati gyorsjelentés is, ami elbizonytalanította a befektetőket. Ebben a negatív környezetben a magyar tőzsde is gyengén teljesített.

2016. május 03. 17:25 Megosztás Nem volt jó napja a magyar tőzsdének Kedden a BUX 1,2 százalékos eséssel zárt, a forgalom az átlagosnál jelentősen alacsonyabb volt. A Mol 2,1 százalékos, az OTP 1,1 százalékos, a Richter pedig 0,7 százalékos csökkenéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés