Előfizetői tartalom

Hiányzik az impulzus a BÉT-en

Portfolio
Kis érdeklődés mellett a tegnapi kereskedés fordítottját látjuk a világban, azaz a mai kezdeti örömködést követően gyorsan megjelentek az eladók a piacokon, mely eredőjeként a BUX jelenleg 0,8%-os csökkenést mutat nagyon alacsony, 3,6 milliárd forintos forgalom mellett. A reggel még jól kinéző MOL visszaesett a fontos ellenállásai alá.

A BUX ezzel a 0,8%-os lemorzsolódásával a rosszabbul teljesítő indexek sorát erősíti a cseh tőzsde vezetése mellett, miközben a sor élén az orosz parkett halad.A hazai blue chipek közül a MOL 1,7, az OTP 0,1, a Richter 0,8, az MTelekom 0,7%-os csökkenésben áll. A MOL a nap elején megpróbálta a 20 500-20600 Ft-os szintjét áttörni, de az emelkedési kísérlet elég gyengére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés