FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Hibák vannak a tőzsdei Mátrixban, hiába tűnik minden szépnek és jónak

Portfolio
Látszólag minden rendben van a tőzsdéken. Donald Trump megválasztása nem hogy nem döntötte be az amerikai részvénypiacokat, de új történelmi csúcsokra repítette az indexeket. A vállalati profitok emelkednek, a markoadatok biztató jelzéseket küldenek a gazdaság állapotáról, a volatilitás alacsony. Minden szép és jó. De a felszín alatt azért vannak furcsaságok, amelyek aggodalomra adhatnak okot - mutat rá a Business Insider.

Az elmúlt két hét valóságos paradicsom volt az amerikai befektetőknek. Az irányadó amerikai indexek sorozatban történelmi csúcsokat döntenek, az S&P 500 az elmúlt 14 kereskedési napból 12-szer emelkedett. A kamatok még mindig alacsonyak. A volatilitás mérsékelt, csaknem 90 nap eltelt úgy, hogy 1 százaléknál nagyobb eséseket mutattak volna a vezető indexek. A makroadatok világszerte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés