Előfizetői tartalom

Nagyot hajráztak az amerikai részvényindexek

Portfolio
Emelkedéssel nyitottak az amerikai indexek, Trump sajtótájékoztatója azonban véget vetett a nagy örömködésnek. Elsősorban a biotech-részvényeket kezdték adni a befektetők, mivel a leendő elnök aggodalmát fejezte ki a gyógyszeripari cégek termelési gyakorlatával kapcsolatban. A záráshoz közeledve azonban nagy hajrába kezdtek az indexek, végül pedig mindhárom mutató pluszban zárt: a Dow 0,5%-ot, az S&P 500 0,3%-ot, a Nasdaq 0,2%-ot tudott javítani a keddi zárószinthez képest. Az olaj szaúdi hírekre 3% feletti pluszban is járt, innen azonban visszahúzták az árfolyamot a befektetők, végül 2,8%-os napi erősödéssel fejezte be a mai kereskedést.

2017. január 11. 22:07 Megosztás Nagyot hajrázott Amerika Magyar idő szerint este fél 8 körül még úgy nézett ki, hogy Trump sajtótájékoztatója után eséssel zárhatják a napot az amerikai részvényindexek, ekkor azonban egy nagy hajrá bontakozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés