Előfizetői tartalom

Itt van minden, amit tudunk a Samsung új csúcsmobiljáról

Portfolio
Már csak egyet kell aludni és leleplezi a nagyközönség előtt legújabb csúcsmobilját a Samsung. Több részlet és kép kiszivárgott már a telefonról: két különböző méretű modell lesz valószínűleg, hajlított kijelzővel rendelkeznek majd és egy mesterséges intelligencián alapuló személyi asszisztenst is kap a Galaxy S8.

A Note 7-botrány után már tűkön állva várta mindenki, hogy bemutassa következő okostelefonját a Samsung. Idén kivételesen nem a barcelonai mobil kiállítás keretein belül került rá sor, hanem egy saját eseményt szervezett rá a Samsung. Holnap áll ki a publikum elé a Samsung a következő csúcsmobiljával, de a fontosabb részletek már kiszivárogtak. Ha hinni lehet a pletykáknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés