Előfizetői tartalom

Horvátország hátráltatta az INA irányítását a legnagyobb horvát lap szerint

MTI
A Mol Nyrt. kivásárlása az INA horvát olajipari vállalatból - amennyiben sor kerül rá - nem lesz sem gyors, sem egyszerű feladat - írta a Globus című legolvasottabb horvát hetilap szerdán legújabb számában. Áldott Zoltán az INA-t igazi vállalatként, a politikától függetlenül, a Mol részeként vezette, a horvát állam pedig inkább hátráltatta, mint segített ebben - összegezte a lap véleménycikkében.

Az a tény, hogy Áldott Zoltán után a Mol Magyarország ügyvezető igazgatóját, Fasimon Sándort javasolja a Mol az INA igazgatóságának új elnökének, világos jel, hogy a magyar vállalat nem fog könnyen elállni az INA-tól - állítja a lap. Hozzáteszi: amennyiben nyomás hatására mégis az eladás mellett dönt a magyar vállalat, részesedését nem fogja harc nélkül és olcsón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés