Előfizetői tartalom

Így keresheted rommá magad a kriptopénz-őrületen

Kovács Ádám
Az egyik legjobban teljesítő eszközosztály az elmúlt években a kriptopénzek voltak, a legnagyobb kapitalizációjú digitális valuta, a bitcoin havi átlagosított hozama az indulása óta meghaladta a 25 százalékot (!). Ennek köszönhetően rendesen meg is ugrott az igény iránta a kisbefektetők körében, így most utánajártunk, hogy hogyan lovagohatjuk meg a kriptodeviza őrületet akár anélkül, hogy közvetlenül bevásárolnánk a szuperpénzből.

Befektetési alapokAmíg az intézményi befektetők a fejüket vakargatják, hogy mit is kezdjenek a kriptopénzekkel (bár a Goldman Sachs már pedzegeti az ötletet, hogy létrehozzanak egy külön kereskedési részleget, amely kifejezetten kriptopénzekkel foglalkozna) addig csak az idén már 84 új kripto fókuszú alap indult, amellyel együtt már összesen körülbelül 124 kriptopénzekbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés