Előfizetői tartalom

Így őrültek meg a legújabb iPhone-ért

Portfolio
Pénteken kezdődött az Apple új zászlóshajóinak, az iPhone 6-nak és az iPhone 6 Plusnak az értékesítése. A müncheni premieren ezúttal a Portfolio egyik munkatársa is részt vett. Bár sokak szerint lassan véget ér az Apple-hájp, a helyszínen látottak alapján erre még rendkívül sokat kell várni. Rövid élménybeszámolónkat olvasóink lentebb találják.

Szeptember 9-én mutatta be az Apple az új iPhone-okat, melyekkel kapcsolatban megoszlottak a vélemények. Egyesek szerint az iPhone 6 és iPhone 6 Plus modellekkel az Apple a konkurencia után lohol, azonban akadnak olyanok is, akik szerint nem kellett csalódni a cupertinói tech vállalatban. Az új kütyük értékesítése szeptember 19-én kezdődött első körben néhány országban. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés