Előfizetői tartalom

Imádják a Telekomot a magyar alapkezelők

Portfolio
Hullámzó teljesítményt mutattak áprilisban az európai részvénypiacok, a BUX minimális emelkedést könyvelt el az elmúlt hónapban. A hazai alapkezelők valamelyest megosztottabbá váltak azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz a következő hónap, vannak, akik jelentős emelkedést, vannak, akik nagy esést várnak. A részvényektől kezdenek elpártolni, folyamatosan csökken a részvényeket felülsúlyozók aránya és egyre többen alulsúlyozzák a részvénypiacot. A Magyar Telekom továbbra is a kedvenc, míg a Mol papírjait szeretik a legkevésbé az alapkezelők.

Egyszer fenn, egyszer lennHullámzó teljesítményt mutattak áprilisban a főbb nyugat-európai részvénypiacok. Míg a hónap első felében emelkedtek az indexek, addig az utóbbi hetekben inkább lefelé volt az irány. A hangulaton az sem segített, hogy megkezdődött a negyedéves vállalati gyorsjelentési szezon, ami több csalódást keltő gyorsjelentést is tartogatott. A BUX kis emelkedéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés