Előfizetői tartalom

Ingatlanos céget vásároltak Zsidayék több százmillió forintért

Portfolio
A Plotinus Holding Nyrt. rendkívüli tájékoztatása szerint a cég más befektetőkkel közösen megvásárolta az ORCO Development Ingatlanforgalmazó- és hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság 100%-át. A Zsiday Viktor által irányított Plotinus a pontos vételi árat nem árult el, a tranzakció értéke 360-1800 millió forint közé tehető.

A Zsiday Viktor befektetési szakember nevéhez kötődő Plotinus Holding Nyrt. ma este rendkívüli tájékoztatót adott ki, melyben közölte, hogy más befektetőkkel közösen megvásárolta az ORCO Development Ingatlanforgalmazó- és hasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság 100%-át. A Plotinus ezen belül 32% tulajdoni részesedést szerzett. A pontos vételárat nem hozták nyilvánosságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés