Előfizetői tartalom

Ingyenes közműcsatlakozás: eljárás indul a trükköző szolgáltatók ellen

MTI
A kormány gyorsítani kívánja a közmű-engedélyezési eljárásokat, a gázcsatlakozások esetében akár 100, a villanynál 150 nappal is megrövidülhet a folyamat családok, a kis- és középvállalkozások számára. A szolgáltatók a program eddigi lépéseinek szigorú ellenőrzésére számíthatnak, a kormány eljárást kezdeményez minden olyan esetben, amikor egy szolgáltató megpróbálja "elszabotálni" a közműcsatlakozások ingyenességét vagy az eljárások gyorsítását.

Folytatódik a Könnyű közmű elnevezésű program; a kormány ezzel kapcsolatos döntése nyomán a Miniszterelnökség szeptember 26-án benyújtotta a második versenyképességi törvény tervezetét az Országgyűlésnek - mondta el Bartal Tamás, a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. A tervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés