Előfizetői tartalom

Ipari kémet fogott a Tesla - Kiterjedt és kártékony szabotázsról beszélt Musk

Portfolio
Kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban a Tesla egyik dolgozója, nem csak a gyártás folyamatát befolyásolta negatívan, hanem fontos információkat is kiszivárogtatott a vállalatról. Elon Musk, a cég vezére szerint ez nem csoda, nagyon hosszú azoknak a listája, akik holtan akarják látni a Teslát.

Musk fontos emailt küldött a cég dolgozóinak hétfőn, amelyben tudatta, hogy az egyik kollégájuk kiterjedt és nagyon kártékony szabotázst végzett az elmúlt időszakban. Musk állítása szerint különböző kódsorok megváltoztatásával képes volt negatívan befolyásolni a gyártás folyamatát. A szabotőr ráadásul a Tesla számára kifejezetten fontos adatokat is kiszivárogtatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés