Előfizetői tartalom

Egyre nagyobbra nő a Graphisoft Park

Portfolio
Új épületszárnyat adott át idén a Graphisoft Park, nagyrészt ennek tudható be, hogy minden fontosabb eredménysoron növekedést ért el a társaság. A Park kihasználtsága továbbra is 100 százalékos, 2018-ig gyakorlatilag csak akkor lesz szabad bérbe adható terület a Graphisoft Parkban, ha valamelyik meglévő bérlő lejáró bérleti szerződését nem hosszabbítja meg.

Csúcson a kihasználtságA Graphisoft Park bérbe adható iroda, labor és oktatási területének kihasználtsága 2016. elejétől gyakorlatilag 100 százalék. A központi területen folyó fejlesztések első fázisában elkészült SAP új épületszárny 2017. februári átadásával a bérbe adható iroda, labor és oktatási terület 5.500 m2-rel 58.500 m2-re nőtt. Az új szárny teljes területét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés