Előfizetői tartalom

Ismét emelkedéssel próbálkozhat a Richter, de a Molra is érdemes figyelni

Portfolio
Az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos bizonytalanság átmenetileg mérséklődött, ezzel párhuzamosan az európai tőzsdék is felfelé kapaszkodnak, a nap első felének visszaesése után magyar tőzsde immár emelkedik. A hazai blue chipek közül a Richter ismét emelkedéssel próbálkozhat meg, míg a technikai kép alapján a Mol előtt nyitva áll a további emelkedés lehetősége.

Az USA és Kína által kivetett importvámok ellenére is felfelé kapaszkodtak ma az európai tőzsdék, miután a csökkenő kereskedelmi háborús bizonytalanság képes volt a javítani a részvénypiaci hangulatot. A hazai részvényindex bár a nap első felében lefordult, a javuló részvénypiaci hangulattal párhuzamosan immár a magyar tőzsde is emelkedik, a BUX 160 pontos plusz mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés