Előfizetői tartalom

70 milliós bírságot kapott az FHB az MNB-től

Portfolio
Az MNB 70 millió forint bírságot szabott ki az FHB Jelzálogbankra az informatikai rendszer biztonsági kockázatelemzésével, az üzletmenet-folytonossági és informatikai katasztrófa utáni helyreállítási tervekkel és a kritikus informatikai rendszerek üzletmenet folytonosságának biztosításával kapcsolatos - részben ismétlődő - problémák miatt - derül ki az MNB közleményéből.

A MNB átfogó vizsgálatot végzett az FHB Jelzálogbanknál, illetve az összevont alapú felügyelet alá tartozó leányvállalatainál, azaz az FHB Kereskedelmi Banknál, az FHB Ingatlanlízingnél és a Díjbeszedő Faktorháznál. Ennek során a jegybank a 2013. december 31-től a vizsgálat lezárásáig terjedő időszakot tekintette át. A csoportvizsgálat egyebek közt az FHB Jelzálogbanknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés