A T-Systems egyik felhő alapú rendszerét használja az OTP

2017. március 20. 13:50    
nyomtatás
 
2016 tavaszán állt üzembe a T-Systems Magyarország ServiceNow automatizált szolgáltatásmenedzsment rendszere, mely magas fokon automatizált szolgáltatásfelügyeleti megoldást kínál. Az OTP Bank és a második legnagyobb ciprusi bank is ezt a szolgáltatást használja.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A vállalati versenyképesség fenntartása és a hatékonyság növelése érdekében az OTP Bank és a Hellenic Bank Ciprus (Ciprus második legnagyobb bankja, több százezres lakossági és vállalati ügyfélkörrel) bevezette a T-Systems ServiceNow automatizált szolgáltatásmenedzsment rendszerét. A projekt célja az átlátható, mérhető és számonkérhető működés, a szabványos, nagymértékben automatizálható folyamatok kialakítása és támogatása volt.

Igény esetén a teljes informatikai működést is átvilágítjuk, és segítünk a folyamatok ITIL alapú újratervezésében, nemcsak a támogató rendszert telepítjük és szabjuk testre. Mindkét ügyfelünknél kevesebb, mint fél év alatt lezajlott a felmérés, a folyamattervezés, a telepítés, testreszabás, fejlesztés és tesztelés. Mindkét projekt fut tovább, újabb üzleti területek bevonásával, újabb folyamatok bevezetésével és integrációk kialakításával, a feleslegessé váló régi alkalmazások és folyamatok kiváltásával


magyarázza Barabás László, a T-Systems IT biztonság és felügyeleti rendszerek kompetenciaközpont vezetője.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium