Előfizetői tartalom

Apple-bejelentés: szédületes dobás vagy tényleg a nagy semmi?

Az Apple múlt heti nagy bejelentéséről írt véleménycikkünkre reagálva több olvasói levelet is kaptunk arról, hogy miért gondoljuk rosszul, és valójában miért tényleg nagy újítás az Apple Pay fizetési megoldás. Mélyebben megnéztük a technikai részleteket, összegyűjtöttük a legfontosabb érveket és ellenérveket, illetve azóta kiszivárogtak információk az üzleti modellről is. Mindezek tudatában pedig mindenkit arra bíztatunk, döntse el maga, hogy nagy dobásnak vagy ügyes marketingfogásnak tartja-e az Apple Payt.

A technológia, ami megváltoztatja a világot. Vagy nem.. Hogyan működik az Apple Pay? A felhasználó a Passbook alkalmazáson belül regisztrál egy kártyát, vagy az iTunes-hoz használt kártyáját hozzáadja az alkalmazáshoz. A plasztikok adatai az integrált secure elementre (biztonságos elem, lásd részletesen alább) kerülnek. A telefon POS-terminál fölé helyezésével és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés