Előfizetői tartalom

Banki informatika: elhúz mellettünk a világ?

Portfolio
Bár a magyar bankok mindennapjait manapság a piaci átrendeződés, a költségcsökkentési kényszer és a törvényi akadályok határozzák meg elsősorban, vannak költségkímélő beruházások is, amelyeket nem érdemes kihagyniuk - mondta nyitóelőadásában a Portfolio Pénzügyi It konferenciáján Kalmár Ákos, a T-Systems Magyarország ágazatigazgatója. A világ bankszektora ma már nagyon fejlesztésorientált, igaz, a fiókok dominanciája még nem tűnt el.

Kalmár Ákos szerint a digitális bankolás Janus-arcú: Ügyfél oldal: egyrészt a változó ügyféligények kiszolgálása a céja (ilyenek: egyszerű és gyors, bárhol és bármikor igénybe vehető, helyfüggő, biztonságos és releváns szolgáltatást kapjanak, tanácsadás kapcsolódjon hozzá, valamint közösségi és egyfajta Fiók 2.0 jellege legyen). Banki oldal: másrészt a belső...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés